FULLSTENDIG FØRERKOMFORT
   EKSKLUSIVT ERGO-LOK FØRERHUS
   Alt du trenger og litt mer, denne smale SSV-en plasserer sine to passasjerer i midten og bruker vår Ergo-Lok design for ekstra plass til personene ombord uten å måtte tilføye mer i bredden utover sine 127 cm.

   VIRKELIG PRAKTISK DISPLAY
   KLART 4.5” FLERFUNKSJONS DIGITALT DISPLAY
   Hold øye med din Maverick Trail og dens essensielle informasjon med et helt nytt 4.5” display. Opplyst og lett å lese under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig - takket være et hurtigvalg-tastatur.

   KOMPROMISSLØS OPPBEVARING
   KLASSELEDENDE 20,2 LITERS OPPBEVARINGSKAPASITET
   Ti LinQ festepunkter er innebygget i Maverick Trail, sammen med et lasteplan, 20,2-liters innvendig oppbevaringskapasitet og mer. Og hver eneste centimeter av den er blitt utnyttet til det fulle.

   TURTALL ETTER BEHOV
   REAKSJONSVILLIG 4WD & CVT VARIATORDRIFT
   Quick Response System (QRS), CVT variator og valgbar 2WD / 4WD med Visco-Lok† selvlåsende frontdifferensial i kombinasjon for å tilfredsstille dine behov. Ny, høy design på luftstrøm og drivreimbeskyttelse.

   SPESIALISERT FOR ALT
   LIVSLANG BESKYTTELSE
   Maverick Trail er sterk, velbygd - og utstyrt for kamp. Fra det profilerte stålburet til integrert frontstøtfanger av stål og hele beskyttelsesplater er Maverick Trail utrustet og klar for en utfordring.

   FULL KONTROLL
   BREMSER OG TRAKSJONSKONTROLL
   Den nye Maverick Sport T-kategorien kjøretøy kommer standard med det innovative Brake & Traction Control-systemet (BTCS) som forbedrer kjøretøyets sikkerhet, stabilitet og grep i all slags terreng.
   Meld interesse:


   Klikk her for mer informasjon

   * Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.