Den helt nye Outlander PRO-pakken har blitt designet med en idé i tankene: å få jobben gjort. Den leverer mer ytelse enn du trenger for å dra, slepe, vinsje og mer. Vi vil ikke si at det vil gjøre arbeidet enkelt, men enklere.

BRANSJELEDENDE YTELSE
Utstyrt med en 62-hesters Rotax 650 væskekjølt V-Twin motor, med fire ventiler per sylinder og en enkelt overliggende kamaksel – denne Can-Am-motoren gir uovertruffen effekt og et virkelig effektfortrinn.

PREMIUM SETE
Trekket på setet er forbedret og en et unikt utseende og er produsert av ett tykkere materiale som øker komfort og holdbarhet.

GOD LUFTTILGANG UNDER ALLE FORHOLD
Luftinntaktet for motor og variatorhus, og utlufting fra variatorhus er plassert så høyt som mulig på Outlander PRO for optimal bruk under våte og gjørmete forhold.

MINDRE ANSTRENGENDE STYRING
Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX). Hver modus er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet for bedre presisjon, og mer assistanse ved lav hastighet for enklere styring.

PRESISE KJØREEGENSKAPER
12" aluminiumsfelger med børstet finish. Det "senterløse" designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26" Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.