ROTAX V-TWIN MOTORVALG
BRANSJELEDENDE YTELSE
Utstyrt med den væskekjølte Rotax 570 V-Twin motoren, med fire ventiler per sylinder og en enkelt overliggende kamaksel – denne Can-Am-motoren gir mest kraft i klassen samtidig som den er pålitelig og effektiv.

ENDRET PLASSERING PÅ LUFTINNTAK
GOD LUFTTILGANG UNDER ALLE FORHOLD
Luftinntaktet for motor og variatorhus, og utlufting fra variatorhus er plassert så høyt som mulig på Outlander MAX PRO for optimal bruk under våte og gjørmete forhold.

FORSTERKET SETETREKK
PREMIUM SETE
Trekket på setet er forbedret og en et unikt utseende og er produsert av ett tykkere materiale som øker komfort og holdbarhet.

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING
MINDRE ANSTRENGENDE STYRING
The Tri-Mode DPS™ features three selectable modes (MIN, MED and MAX) of steering depending on rider preference. It is designed to offer less assist at high speed and more assist at low speed. Direct Link technology ensures fast response and less kickback. Also comes with Visco-Lok† QE.

12" ALUMINIUMSFELGER
LETTVEKTS DEKK OG FELG
12" aluminiumsfelger med børstet finish. Det "senterløse" designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26" Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.