Den helt nye Outlander PRO-pakken er konstruert med tanke på én ting: å få jobben gjort. Den leverer høyere ytelser enn du trenger for å trekke, slepe, vinsje og mer. Vi sier ikke at den gjør jobben enkel, men enklere.

BRANSJELEDENDE YTELSE
Utstyrt med den nye Rotax 1000 væskekjølte V-Twin-motoren, med fire ventiler per sylinder og en enkelt overliggende kamaksel – denne ikoniske Can-Am-motoren gir uovertruffen effekt og et virkelig effektfortrinn.

GOD LUFTTILGANG UNDER ALLE FORHOLD
Luftinntaktet for motor og variatorhus, og utlufting fra variatorhus er plassert så høyt som mulig på Outlander MAX PRO for optimal bruk under våte og gjørmete forhold.

PREMIUM SETE
Trekket på setet er forbedret og en et unikt utseende og er produsert av ett tykkere materiale som øker komfort og holdbarhet.

MINDRE ANSTRENGENDE STYRING
Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX). Hver modus er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet for bedre presisjon, og mer assistanse ved lav hastighet for enklere styring.

LETTVEKTS DEKK OG FELG
12" aluminiumsfelger med børstet finish. Det "senterløse" designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26" Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.